Blog
25
07
2013

Κάψτε θερμίδες κάτω από τον καλοκαιρινό ήλιο

Από dimitranaskari 0

Καλοκαίρι δε σημαίνει μόνο άραγμα στην παραλία, φαγητό στις ταβέρνες και ποτά έξω. Σίγουρα όλοι θέλουμε να ξεκουραστούμε, να χαλαρώσουμε και να διασκεδάσουμε. Υπάρχουν αρκετοί ακόμη διασκεδαστικοί τρόποι για να περάσουμε καλά στις διακοπές μας, αλλά και να κάψουμε θερμίδες, και μάλιστα με τον πλέον ευχάριστο τρόπο.

Πώς; Μα, με μία ώρα κολύμπι μπορούμε να κάψουμε γύρω στις 320 θερμίδες, και ειδικά στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου αυτή η ώρα θα περάσει σαν …θαλάσσιο νεράκι.

Πάρτε το kayak σας, γυρίστε τη θάλασσα ή τις καταπράσινες λίμνες και κάψτε 525 θερμίδες. Αν πάλι είστε τύπος που αγαπά να παλεύει με τα κύματα, μια ώρα surf θα σας “εξοικονομήσει” 325 θερμίδες, όσο και μια βόλτα με τα σκι σας.

Αν αγαπάτε την άμμο και τα παιχνίδια στην παραλία, τι καλύτερο από ένα παιχνίδι beach volley, που θα σας κάνει να χάσετε γύρω στις 430 θερμίδες. Αν πάλι αγαπάτε το βυθό, με μια ωριαία βόλτα με τη μάσκα και τον αναπνευστήρα σας θα κάψετε 370 θερμίδες.

Τώρα αν είστε τύπος που δεν αρκείται σε θαλάσσιες μόνο δραστηριότητες, μια ώρα αναρρίχησης θα σας ανταμείψει με 650 θερμίδες και αν πάλι αγαπάτε το τένις και το καλοκαίρι, τότε τι καλύτερο από το παίζετε το αγαπημένο σας άθλημα, αλλά και να καίτε 365 θερμίδες!

Δραστηριότητες, λοιπόν, για όλα τα γούστα, άλλωστε πώς θα μπορούμε να φάμε και να πιούμε κάτι παραπάνω χωρίς τύψεις και ενοχές αυτό το καλοκαίρι;

Οι θερμίδες αυτές έχουν υπολογιστεί για μία ώρα άσκησης μιας γυναίκας γύρω στα 60 κιλά.

[twitter-follow screen_name=’modusvivendi_gr’ button_color=’grey’]

Συντάκτης: dimitranaskari

Comment
0

Leave a reply