Blog
10
05
2012

Εύκολα tricks για να πίνουμε περισσότερο νερό

Από dimitranaskari 0

Το νερό είναι η τροφή του καλοκαιριού και επιτακτική ανάγκη για την υγεία, το δέρμα, το σώμα μας. Όλοι το έχουμε συνεχώς στο μυαλό μας, λίγοι, όμως καταφέρνουμε να το βάλουμε στο καθημερινό μας πρόγραμμα. Και κάτι τέτοιες ζεστές μέρες αποφασίζουμε να βάλουμε τα δυνατά μας για να αρχίσουμε να πίνουμε περισσότερο νερό.

Να μερικά tricks που μπορεί να μας κάνουν να πίνουμε περισσότερο νερό και να ξεγελάμε έτσι και την πείνα  μας.

Έχετε πάντοτε στο κομοδίνο σας ένα ποτήρι νερό έτσι ώστε το πρώτο πράγμα που θα κάνετε με το που ξυπνήσετε το πρωί είναι να πιείτε νερό. Πιείτε το πριν τον καφέ σας ή το τσάι σας.

Συνεχίστε να πίνετε νερό όλη τη μέρα. Με το που θα ξεκινήσετε από το σπίτι σας το πρωί, εφοδιαστείτε με ένα μπουκαλάκι νερό για το δρόμο και μην παραλείπετε να το βγάζετε από την τσάντα σας όποτε αισθάνεσθε διψασμένοι.

Και βέβαια συνεχίστε στο γραφείο.  Καλό είναι να έχετε δίπλα στον υπολογιστή σας ένα μπουκαλάκι νερό που θα μπορείτε εύκολα να ανανεώνετε. Θα το έχετε διαρκώς στο οπτικό σας πεδίο και έτσι δεν θα ξεχνάτε να πίνετε ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Ακόμη και πριν κάτσετε για φαγητό, πείτε 1 ή 2 ποτήρια νερό. Μια παλαιότερη έρευνα του 2010 έδειξε ότι άνθρωποι που έπιναν 2 τουλάχιστον νερό πριν τα γεύματά τους έχασαν 2.5 κιλά περισσότερα μέσα σε 10 εβδομάδες από εκείνους που δεν έπιναν την αντίστοιχη ποσότητα νερού.

Τέλος, δώστε γεύση στο νερό σας, δώστε του ένα twist, μια φέτα λεμονιού ή λίγο φρεσκοκομμένο δυόσμο για μια ευχάριστη εναλλαγή!

Συντάκτης: dimitranaskari

Comment
0

Leave a reply