Blog
30
04
2013

Τα γεωμετρικά σοκολατένια αβγά του Πάσχα

Από dimitranaskari 0

Πάσχα χωρίς σοκολατένια αβγά γίνεται; Δεν γίνεται. Και όχι μόνο αβγά, αλλά και λαγουδάκια, κοτούλες σε χρωματιστές τυλιγμένες συσκευασίες που όλη η μαγεία ήταν να τις ανοίξεις και να φας λαίμαργα το πολυπόθητο σοκολατένιο τους περιεχόμενο.

Αυτή την εικόνα του Πάσχα έρχεται να ανατρέψει ένα από τα πιο gourmet ζαχαροπλαστεία του Παρισιού, το La Grande Epicerie de Paris, που σε συνεργασία με τον ζαχαροπλάστη Daniel Mercier παρουσίασε μια λίγο πιο πειραγμένη εκδοχή του σοκολατένιου αυτού πειρασμού.

Η σοκολατένια αυτή σειρά, που δημιουργήθηκε πριν ένα μήνα περίπου για το Καθολικό Πάσχα, ονομάζεται Καλειδοσκόπιο και κάθε σοκολατένιο ζώο (στην προκειμένη περίπτωση ο λαγός, η κότα και το ψάρι) αποκτά τη δική του γεωμετρική φόρμα και τη δικιά του πινελιά χρώματος.

Και αν πιστεύετε ότι κάτι τέτοιο ήταν μια απλή υπόθεση για τους δημιουργούς τους, παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο που καταγράφει λεπτό προς λεπτό όλη την έρευνα που προηγήθηκε πριν από την κατασκεύη των σχεδίων αυτών, καθώς και την ίδια την παρασκευή των σοκολατένιων αυτών γλυκισμάτων.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=o1XubO1MWKg#!]

Καμία σχέση με ό,τι έχουμε συνηθήσει μέχρι τώρα. Εσείς ποια αβγά θα προτιμήσετε αυτό το Πάσχα να κάνετε δώρο στα μικρά μας;

[twitter-follow screen_name=’modusvivendi_gr’ button_color=’grey’]

Συντάκτης: dimitranaskari

Comment
0

Leave a reply