Blog
26
08
2013

Πώς θα διατηρήσω το μαύρισμά μου;

Από dimitranaskari 0

Όλοι ξέρουμε τις καταστροφικές συνέπειες της έκθεσης στον ήλιο, αυτό, ωστόσο, δεν μας εμπόδισε ούτε φέτος να κάτσουμε κάτω από τον ήλιο για να αποκτήσουμε το πολυπόθητο μαύρισμα, που θέλουμε να το διατηρήσουμε όσο περισσότερο  μπορούμε για να μας βρει και το φθινόπωρο μαυρισμένες. Πώς θα γίνει αυτό;

Το πρώτο βήμα, όταν επιστρέψουμε από τις διακοπές μας, είναι να κάνουμε μια απαλή απολέπιση (peeling), που θα απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και θα βοηθήσει στη διατήρηση του μαυρίσματος. Δεν χρειάζεται πολύ δύναμη για να μην καταστρέψουμε τα κύτταρα που βρίσκονται από κάτω και είναι ακόμα ελαφρώς μαυρισμένα. Εξίσου σημαντική είναι η ενυδάτωση του δέρματός μας, να του δώσουμε πίσω, δηλαδή, το νερό που του στέρησε ο ήλιος. Με μια καλή ενυδατική κρέμα σώματος ή μια after sun κρέμα που να μαυρίζει κιόλας ή καi με αγνό ελαιόλαδο, μπορούμε να ενυδατώσουμε την επιδερμίδα μας και να διατηρήσουμε το μαύρισμά μας.

Τέλος, τροφές που περιέχουν βήτα-καροτίνη, όπως τα καρότα, το σπανάκι, ο μαϊντανός και το πεπόνι συμβάλλουν και αυτές με τη σειρά τους στη διατήρηση του σοκολατένιου μας χρώματος.

Ποιος είπε ότι αυτό το φθινόπωρο δεν θα μας βρει μαυρισμένες;

Συντάκτης: dimitranaskari

Comment
0

Leave a reply