Blog
29
09
2011

Οι νέες τάσεις στο fitness

Από dimitranaskari 0

Πόσο πιο πρωτότυποι μπορούμε να γίνουμε, πόσο πιο πρωτοποριακά μαθήματα μπορούμε να σκεφτούμε; Πάντα υπάρχει η ανάγκη για νέες ιδέες και καινοτομία και στον τομέα της γυμναστικής και του fitness. Νέα προγράμματα άσκησης ξεπηδάνε στα studio της Αμερικής και της Ευρώπης και ξετρελαίνουν τον κόσμο.

Pound Rock out. Work out

Με το Pound Rock out. Work out, μπορείτε να γίνετε ο drummer που πάντα θέλατε,  παίρνοντας και όλα τα οφέλη ενός δυναμικού χορογραφημένου προγράμματος με έντονα τα στοιχεία αερόβιας άσκησης. Στο μάθημα αυτό χρησιμοποιούμε μπαγκέτες (ναι, αυτές των drums), που τις χτυπάμε είτε στο πάτωμα είτε στον αέρα για να γυμνάσουμε τον κορμό, την πλάτη, τα χέρια και τα πόδια.

Aerial ή Antigravity yoga

Η αλλιώς η γιόγκα στον αέρα. Πρόκειται για τις κινήσεις της yoga, όπου τις εκτελούμε κρεμασμένοι από ένα μεγάλο ύφασμα, το οποίο αγκαλιάζει το σώμα μας. Απαλλασσόμαστε από τη βαρύτητα, μακραίνουμε τον κορμό μας και εκτελούμε τις ασκήσεις χωρίς να επιβαρύνουμε τις αρθρώσεις μας.

Τραμπολίνο

Το αγαπημένο και ολυμπιακό άθλημα του τραμπολίνο αποτελεί μια νέα πρόταση άσκησης, που ξετρελαίνει κόσμο. Και αυτό διότι μας δίνει την αίσθηση ότι πετάμε, αλλά ταυτόχρονα μας γυμνάζει, μας μαθαίνει ισορροπία και μας βοηθάει να αποκτήσουμε καλύτερο έλεγχο του σώματός μας.

 

 

 

Βlindfolded pilates

Από όλα αυτά, εμείς πάντως προτιμάμε το blindfolded pilates, όπου με καλυμμένα τα μάτια και πλήρη αυτοσυγκέντρωση, εκτελούμε τις ασκήσεις του pilates στο πάτωμα. Αποκοβόμαστε έστω και για λίγο από την πραγματικότητα, ‘πετάμε’ από τον εγκεφαλό μας κάθε περιττή πληροφορία, ακούμε το σώμα μας και την αναπνοή μας .

[twitter-follow screen_name=’modusvivendi_gr’ button_color=’grey’]

Συντάκτης: dimitranaskari

Comment
0

Leave a reply