Blog
21
05
2012

Μ’ έναν Φίλιπ Σταρκ γυμνάζομαι καλύτερα!

Από dimitranaskari 0

Στο τρομερό αυτό παιδί του design, xρωστάμε μερικά από τα χαρακτηριστικά αντικείμενα design των τελευταίων ετών. O λόγος για τον Philippe Starck, ο οποίος από το σχεδιασμό εσωτερικών χώρων εστιατορίων και ξενοδοχείων μέχρι το σχεδιασμό διάσημων πια επίπλων, καρεκλών, όπως της περίφημης καρέκλας Louis Ghost για τον οίκο Kartell, αλλά και αντικειμένων μαζικής παραγωγής όπως οδοντόβουρτσες, δε σταματάει να μας ξαφνιάζει με τις design δημιουργίες.

Αυτή τη φορά δε διστάζει να μπει στο χώρο του fitness και να σχεδιάσει για τον οίκο Alias Design εξοπλισμό γυμναστικής για το σπίτι ή το γραφείο. Η σειρά ονομάζεται ‘The HGO collection’ που είναι ακρώνυμο των λέξεων ‘Home’, ‘Gym’, και ‘Office’, και δεν είναι παρά ένα σετ από σχοινί γυμναστικής, στρώμα, μπάρα και ένα γάντζο για πάσα χρήση, που μπορεί κανείς εύκολα να χρησιμοποιήσει είτε στο γραφείο είτε στο σπίτι του.

Φαίνεται ότι το κακό παιδί αυτό του design έκανε και πάλι το θαύμα του και έδωσε στο fitness κάτι από το δικό του νέο του Design style.

Συντάκτης: dimitranaskari

Comment
0

Leave a reply