Blog
29
03
2012

Μην το πιείτε: καπνίστε το!

Από dimitranaskari 0

Μην το πιείτε, λουστείτε: κάπως έτσι τελείωνε μια αρκετά παλαιότερη αλλά πραγματικά αξέχαστη διαφήμιση σαμπουάν στην τηλεόραση, που όλοι μάλλον θυμόμαστε. Τώρα φαίνεται ότι μπορούμε να πούμε μην πιείτε το τσάι σας, καπνίστε το! Η νέα τρέλα στη Νέα Υόρκη ακούει στο όνομα Vivid Visions: Smokable Herbal Tea ή ελληνιστί καπνιστό τσάι βοτάνων και κάνει φτερά από τα ράφια του Etsy.

Πρόκειται για το τσάι που φτιάχνει στην κουζίνα της στο Brooklyn της Νέας Υόρκης, η Liz Neves, που άφησε πίσω της την καριέρα της ως διαφημίστριας και αποφάσισε να ανοίξει τη δική της εταιρεία με φυτικά προϊόντα, το Raganella’s botanical solutions.

Έχοντας κουραστεί από όλα τα τεχνητά και όχι υγιεινά προϊόντα που κυκλοφορούσαν στην αγορά, αποφάσισε να ψάξει τα βότανα, φυτά, ματζούνια της φύσης, που τόσο σοφά χρησιμοποιούσαν οι πρόγονοί μας και να δημιουργήσει λύσεις και προϊόντα, που προέρχονται αποκλειστικά από τα αγαθά της γης και έχουν θεραπευτικές και καταπραυντικές ιδιότητες. Στα προϊόντα της συγκαταλέγονται οδοντόπαστες, κρέμες, προϊόντα για το σώμα και βέβαια το best seller της προϊόν: τo καπνιστό τσάι.

Η ίδια υποστηρίζει ότι δεν είναι εθιστικό, έχει καταπραϋντικές ιδιότητες και χάρη στη λεβάντα που περιέχει μας βοηθάει να χαλαρώσουμε και να ονειρευτούμε καλύτερα. Το τσάι αυτό μπορείς και να το πιεις: η διαφορά είναι ότι αν το καπνίσεις θα δράσει άμεσα, καθώς ο καπνός μπαίνει πολύ πιο γρηγορα στο αίμα, ενώ όταν το πεις, θέλει περισσότερο χρόνο να δράσει, αφού θα περάσει πρώτα από το πεπτικό μας σύστημα.

Και μην ανησυχείτε: δεν διαπράττετε κάποιο αδίκημα, είναι νόμιμο, ακόμη και για τους αυστηρούς νόμους της Αμερικής. Δεν το έχουμε βέβαια δοκιμάσει, τι άλλο να πούμε; Δείτε το βίντεο με την Liz Neves που μας εξηγεί περισσότερα. (στα αγγλικά).

[twitter-follow screen_name=’modusvivendi_gr’ button_color=’grey’]

Συντάκτης: dimitranaskari

Comment
0

Leave a reply