Blog
03
01
2013

Μείνετε πιστοί στις υποσχέσεις της νέας χρονιάς

Από dimitranaskari 0

Καινούριος χρόνος, καινούρια αρχή, νέες αποφάσεις. Κάθε χρονιά, τέτοια εποχή, κάνουμε όλοι μας λίστες με τα πράγματα που θέλουμε να κάνουμε τη νέα χρονιά που μόλις μπαίνει, τα βιβλία που πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσουμε, τις ταινίες που πρέπει οπωσδήποτε να δούμε, τις δραστηριότητες που θέλουμε να ξεκινήσουμε. Δυστυχώς, όμως, τις περισσότερες φορές καταλήγουμε να μας παίρνει η μπάλα της καθημερινότητας και να ξεχνάμε πολύ γρήγορα τις υποσχέσεις που δώσαμε στην αρχής κάθε χρονιάς.

Πηγή: Blisstree

Πηγή: Blisstree

Πώς μπορείτε, λοιπόν, εσείς, αλλά και όλοι μας να μείνουμε πιστοί στις υποσχέσεις της χρονιάς που μόλις ξεκίνησε;

  1. Μην το παρακάνετε σε νέους στόχους και νέες αποφάσεις. Ας ξεκινήσετε βάζοντας ένα στόχο τη φορά, έτσι ώστε να μην νιώθετε ότι πνίγεστε προσπαθώντας να κάνετε και τη νέα διατροφή και το πρόγραμμα στο γυμναστήριο και το τρέξιμο στην ύπαιθρο… Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε ένα ένα στόχο κάθε φορά.
  2. Κάντε αυτό που πραγματικά αγαπάτε. Αν πραγματικά βαριέστε το τρέξιμο, γιατί πρέπει ντε και καλά να το ξεκινήσετε αυτή τη χρονιά; Από τις δεκάδες δραστηριότητες που μπορείτε να κάνετε, βρείτε πραγματικά αυτές που σας αρέσουν, μόνο έτσι θα έχετε πραγματικό κίνητρο να τις ακολουθείτε πιστά.
  3. Όχι άλλες αποτοξινώσεις και βαρύγδουπες δηλώσεις, του τύπου απο σήμερα θα τρώω μόνο μαρούλι και φρούτα. Τέτοιες αποφάσεις γρήγορα θα σας κουράσουν και σύντομα θα τις καταστρατηγήσετε. Αντίθετα πειραματιστείτε με το φαγητό σας, δοκιμάστε καινούρια υλικά και νέους συνδυασμούς.
  4. Βρείτε παρέα. Είναι αλήθεια ότι όταν έχουμε παρέα, κινητοποιούμαστε καλύτερα, καθώς ο ένας μπορεί να παρασύρει τον άλλο και βέβαια περνάμε πολύ καλύτερα. Έτσι κι αλλιώς, η γυμναστική θέλει παρέα.

Λέτε αυτή τη χρονιά να καταφέρουμε να τηρήσουμε τις υποσχέσεις μας;

Συντάκτης: dimitranaskari

Comment
0

Leave a reply