Blog
21
09
2011

Μέσα σε 39 λεπτά

Από dimitranaskari 0

Τι προλαβαίνουμε να κάνουμε μέσα σε 39 λεπτά; Να ολοκληρώσουμε και τα 3 γεύματα της ημέρας. Ναι, ναι καλά ακούσατε, σύμφωνα με μια έρευνα που διεξήχθη στη Μεγάλη Βρετανία, έδειξε ότι οι Άγγλοι ξοδεύουν μόλις 39 λεπτά την ημέρα για να φάνε.

Συγκεκριμένα,το πρωινό τους διαρκεί μόλις 7 λεπτά και 20 δευτερόλεπτα, το μεσημεριανό τους έχει αντικατασταθεί από ένα γρήγορο σάντουιτς στο γραφείο, διάρκειας 12 λεπτών και 49 δευτερολέπτων, ενώ το βραδινό τους παίρνει μόλις 19 λεπτά, συμπληρώνοντας έτσι τα 39 λεπτά και 9 δευτερόλεπτα που αφιερώνουν στο φαγητό τους καθημερινά.

Δε γνωρίζουμε αν πραγματικά αντιστοιχούν αυτά τα λεπτά και δευτερόλεπτα για τα γεύματα των Εγγλέζων, πάντως κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το γεγονός ότι όλοι μας είμαστε εξαιρετικά αγχωμένοι και πολυάσχολοι μέσα στη διάρκεια της ημέρας που ξεχνάμε να φάμε ή τρώμε μπροστά στον υπολογιστή, κάνοντας παράλληλα άλλα πράγματα, στερώντας από τον εαυτό μας την ευχαρίστηση του φαγητού και αφήνοντάς τον με την αίσθηση του ανικανοποίητου.

[twitter-follow screen_name=’modusvivendi_gr’ button_color=’grey’]

Συντάκτης: dimitranaskari

Comment
0

Leave a reply