Blog
08
04
2011
Mesa project 01

Η πρόταση του μήνα

Από Elina Vaki 0

Μέσα. Έξι ώρες παράσταση χωρίς αρχή, μέση, τέλος. Μπορείς να δεις όσο θέλεις, να καθίσεις όπου θέλεις, να βγεις και να επιστρέψεις όσες φορές θέλεις.

Έτσι αρχίζει το trailer του Μέσα, του νέου έργου του Δημήτρη Παπαϊωάννου, που θα αρχίσει να παρουσιάζεται από τις 13 Απριλίου στο Παλλάς για 20 (μέχρι στιγμής τουλάχιστον) παραστάσεις.Mesa project

Σε ένα υπνοδωμάτιο σε ένα διαμέρισμα με θέα την Αθήνα, άνθρωποι ξετυλίγουν τις δικές τους απλές, καθημερινές και ιδιωτικές του στιγμές. Οι κινήσεις τους ξεδιπλώνονται και επαναλαμβάνονται σε αμέτρητους συνδυασμούς. Μόνο που στο ΜΕΣΑ το προσωπικό σύμπαν γίνεται δημόσιο. Και ο θεατής καλείται να επισκεπτεί  και να κινηθεί μέσα σε αυτό το χώρο. Όπως αναφέρει ο ίδιος ο Δημήτρης Παπαϊωάννου στο πρώτο μέρος της παρακάτω συνέντευξής του, η συνέρευση ερμηνευτών και θεατών είναι αυτή που ορίζει το έργο:

Οι πόρτες του Παλλάς ανοίγουν στις 17:30 και κλείνουν στις 23:30. Όταν μπείτε μέσα η σκηνική δράση έχει ήδη αρχίσει και θα συνεχιστεί και όταν αποχωρήσετε.

Υπάρχουν 3 τύποι εισιτηρίων: το εισιτήριο ημέρας (30 ευρώ), με το οποίο μπορεί κανείς να μπει στο θέατρο μέσα στην ημέρα όποια ώρα επιθυμεί, το εισιτήριο ημέρας/μισή τιμή (15 ευρώ) όπου μπορεί να μπει μόνο σε συγκεκριμένες ώρες της ημέρας και η κάρτα πολλαπλής εισόδου (45 ευρώ) με την οποία μπορεί να «μοιράσει» την παράσταση σε διαφορετικές μέρες και ώρες μέσα στην εβδομάδα που έχει επιλέξει, έχοντας ταυτόχρονα τη δυνατότητα να φέρει μαζί του και ένα φίλο.

Παλλάς, Βουκουρεστίου 5, 13 Απριλίου έως 15 Μαΐου,  από Τετάρτη έως Κυριακή

Συντάκτης: Elina Vaki

Comment
0

Leave a reply