Blog
11
01
2011

Γιατί etsy μας αρέσει

Από christinadalla 0

DIY. Κάντο μόνος σου. Όχι στα μαστορέματα, αλλά στα πράγματα που αγαπάμε. Ρούχα, έπιπλα, φαγητά, καλλυντικά, τα πάντα…

Η τάση να φτιάχνουμε μόνοι μας τα πράγματα που χρησιμοποιούμε, ή να αγοράζουμε χειροποίητα αντικείμενα από μικρούς παραγωγούς, αντί για τις γιγαντιαίες εταιρίες που κυριαρχούν στην αγορά, γίνεται όλο και πιο δημοφιλής. Eπιτέλους!

Και η Mecca κάθε συνειδητοποιημένου λάτρη του χειροποίητου ή/και του vintage δεν είναι άλλη από το etsy, τη διαδικτυακή αγορά (marketplace) όπου καλλιτέχνες και χειροτέχνες από όλον τον κόσμο μπορούν να ανοίξουν το δικό τους κατάστημα και να πουλήσουν τις δημιουργίες τους online.

Και οι αγοραστές μπορούν να είναι σίγουροι ότι αυτό που παραγγέλνουν από την άλλη άκρη του κόσμου είναι πραγματικά μοναδικό, φτιαγμένο από τα χέρια ενός ταλαντούχου ανθρώπου γι αυτούς και μόνο. Δηλαδή ακριβώς το αντίθετο από αυτό που νιώθει κανείς στην ουρά των ταμείων στην ΙΚΕΑ και στη ZARA.

Στο etsy μπορεί κανείς να βρει τα πάντα, πραγματικά. Οι φανατικοί οπαδοί του ξοδεύουν άπειρο ψηφιακό χρόνο φτιάχνοντας treasury lists, μικρές βιτρίνες δηλαδή, με τα αγαπημένα τους προϊόντα. Δείτε για παράδειγμα μερικά αντικείμενα από τη λίστα “etsy does pilates“, για όσους αγαπούν το pilates και τη yoga.

The Urban Yogi - Charcoal Burst and Hot Pink

Τσάντα για το ματ

Hand Painted Dragonfly Yoga Mat

Ματ ζωγραφισμένο στο χέρι

CUSTOM Galia Plunge Reversible Sports Bra

Χειροποίητο τοπ γυμναστικής

pilates art print- bicycle

Πίνακας ζωγραφικής με θέμα το πιλάτες

Δείτε όλη τη λίστα, που περιέχει εκτός των άλλων DVD με ασκήσεις πιλάτες και κοσμήματα εμπνευσμένα από τη yoga, εδώ.

Συντάκτης: christinadalla

Comment
0

Leave a reply